Startsidan    Tävlingsinfo    Kontakt    Bilder    Resultat    Logga in

Conditori fantasi-logotyp

Röda Korset-logotyp

Skåne-logotyp
Skånes officiella bokning av boende & upplevelser

Tävlingsinformation

"Ett Corona-Traillopp!"
- Den Rosa Utmaningen

"Tävlingsplats" Bockatorpet, i Bockeboda Strövområde.
Vägvisning Det är skyltat till Bockeboda/Bockatorpet från väg 21 vid Önnestad, ca 10 km väster om Kristianstad.
Parkering Ordinarie parkering vid Bockatorpet eller ca 400 m före Bockatorpet. Det kan vara mycket bilar vid Bockatorpet, speciellt på helgerna.
"Tävlingsregler" Detta arrangemang är inget riktigt arrangemang - deltagande sker helt på eget ansvar och risk. Tänk speciellt på att följa de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har meddelat.
Klasser och
banlängder:
Ett varv 6,4 km
Två varv 12,8 km
Tre varv 19,2 km
Anmälan Ingen officiell anmälan tas emot, den som har Facebook kan anmäla sig på vilken dag man vill springa, för att se lite ungefär hur många som kan tänkas dyka upp.
Länk till evenemanget på Facebook!
Frivillig avgift
Du som vill stötta Kristianstad Trail kan sätta in valfritt belopp via Swish. Scanna QR-koden (klicka på miniatyrbilden, så kommer en större bild upp) eller skriv in klubbens Swish-nummer 123 055 37 92 och "Krstd Trail-20" i meddelandet. Vi lottar ut ett antal starter till loppet 2021 bland de som är med och stöttar oss!
Banan Rosa spåret, trail- och MTB-spåret, är 6,4 km. Det finns ett mindre antal hinder längs banan, främst en stenmur, som är ganska hög (men man kan cykla över, så det är inga problem att komma över för löpare), sedan beror banans svårighetsgrad mycket på vad vädret hittar på under november månad i form av väta och kyla. I mitten av oktober när detta skrivs, så är det ovanligt torrt i Bockebodaskogen, men det behövs bara lite regnskurar för att det ska bli svårt att klara banan torrskodd vid denna åstid. Vi ska senast 1 november ha kollat över spåret ordentligt så att det blir lätt att hitta. Det är markerat med rosa prickar på träd, en del stolpar med rosa pilar och kompletterat med lite extra pilar (några i tydligare rosa färg), samt reflexer (pilar) för mörkerlöpning med pannlampa. Det gäller dock att vara ganska uppmärksam på märkningen för att komma rätt på första försöket, även om stigen numera är tydlig på de flesta ställena.

En stor del av Rosa spåret används för avslutningen på alla distanser vid ett normalt Kristianstad Trail.
Nummerlappar Behövs inte, men om någon vill så får man gärna återanvända någon gammal nummerlapp för att få lite mer loppkänsla.
Tidtagning/resultat Du tar själv tiden och ska kunna lägga in tiden själv i ett google-dokument:
Länk till resultatdokumentet!

Den 15:e och 22:a november kommer vi att vara på plats mellan 10.00 och 14.00 och erbjuda tidtagning med Sportident, för er som inte har möjlighet till egen tidtagning.
Priser/gåvor Vi lottar ut ett antal startplatser för Kristianstad Trail 2021 bland de som springer och skickar in ett bidrag. (Ju fler som skickar ett bidrag, desto fler starter lottas ut...)
Servering Det är möjligt att det kan dyka upp en grill eller två, den 15:e och 22:a november (11.00-13.30).
Dusch, omklädnad P g a Corona är omklädningen endast öppen för medlemmar i Härlövs IF, om det inte är något "akut" behov.
Toalett "Utetoaletter", med (dricks-)vatten finns vid Bockatorpet. Öppna minst 06:00-22:30.
Vätska/energi P g a Corona kan vi inte erbjuda någon dryck/energi, så medtag egen energi och dryck!
Att göra före och efter start Besök Kristianstad – Handelsstaden och Vattenriket, dagarna före loppet – mer information hittar du på hemsidan: turism.kristianstad.se

Övrigt Våra traillöpare tränar tisdagar och torsdag vid Bockatorpet 18.00 - ca 19:30. Vi samlas vid Bockatorpet. Ni är mycket välkomna att träna med oss eller kanske ta en tidssatsning på rosa spåret när vi är i närheten.
2021 Hoppas vi kunna bjuda in till ett alldeles vanligt Kristianstad Trail i slutet av november.
På slingrande små stigar
i Bockebodaskogen!