Startsidan    Tävlingsinfo    Banorna    Anmälan    Kontakt    Bilder    Trailakademi    Resultat    Länkar    Logga in

Härlövs IF klubbmärke

Härlövs IF

Kristianstads kommun-logotyp

Sparbanken Skåne-logotyp

Sportringen-logotyp

Running.COACH logga

Acticlogga

Conditori fantasi-logotyp

Röda Korset-logotyp

Skåne-logotyp
Skånes officiella bokning av boende & upplevelser

Tävlingsinformation

Preliminärt PM Krstd Trail - Reflextrail
- ladda ner pdf-fil här!

Preliminärt PM Kristianstad Trail
- ladda ner pdf-fil här!

Dessa PM innehåller aktuell information inför loppen. Läs det för att inte missa några detaljer inför loppet. På tävlingsplatsen publiceras sedan ett PM, där eventuella sena uppdateringar finns med. Informationen här på hemsidan uppdateras om det finns tid att göra detta.
Tävlingsplats Bockatorpet, i friluftsområdet Uddarp-Bockeboda.
Vägvisning Från väg 21 vid Önnestad, ca 10 km väster om Kristianstad.
Parkering Avstånd parkering till tävlingsarenan ca 0 - 1200 m.
OBS! Samåk i så stor utsträckning som möjligt, så att vi får plats med bilarna på parkeringsplatserna!
Tåg Närmaste tågstation finns i Önnestad (Pågatågsstation), därifrån är det ca 4 km till Bockatorpet. Behöver man hjälp med transport sista biten, så kan man efterlysa detta på loppets Facebooksida.
Flyg Närmaste flygplats är Kristianstad-Österlen Airport, därifrån är det ca 20 km till Bockatorpet. OBS! Flyg går ej på lördagar.
Tävlingsregler Tävlingsregler för Svenska Friidrottsförbundet gäller. Loppet är sanktionerat. Deltagande sker på egen risk.
Klasser, banlängder, anmälningsavgifter och preliminära starttider:
1. Kvinnor 25 km 350 kr (11:00)
2. Män 25 km 350 kr (11:00)
3. Kvinnor 12 km 250 kr (11:20)
4. Män 12 km 250 kr (11:20)
5. Kvinnor 5 km 200 kr (13:15)
6. Män 5 km 200 kr (13:15)
7. Flickor -18 år 12 km 150 kr (11:20)
8. Pojkar -18 år 12 km 150 kr (11:20)
9. Flickor -18 år 5 km 100 kr (13:15)
10. Pojkar -18 år 5 km 100 kr (13:15)
Ordinarie anmälan OBS! Max 600 anmälda deltagare!
Senast söndagen den 12 november, via Racezoo.
Efteranmälan Om det finns platser kvar, så är efteranmälan möjlig på arenan under tävlingsdagen fram till ca en timme före klassens start.
Kölista/namnbyte Vi anordnar ingen kölista. Däremot tillåter vi namn- och klassbyte mot en extra avgift på 100 kr.
OBS! Full ordinarie avgift för (den nya) klassen ska vara betald, byter man från "billigare" klass till "dyrare" tillkommer mellanskillnaden att betala. Om du byter till en billigare klass återbetalas ingen mellanskillnad.
Företags-, team-, lag-, förenings- och skolrabatter Företag, skolor, team och föreningar får rabatt på anmälningsavgifterna om de anmäler fler än 5 st löpare samtidigt och betalar med EN inbetalning eller EN faktura. 5-9 deltagare = 10 % i rabatt och 10- deltagare = 20 % i rabatt! Se anmälningssidan för mer information.
Logi Du hittar boende i Kristianstad via turistbyrån på hemsidan: turism.kristianstad.se

Några speciella tips är Bäckaskog Slott (ca 30 km från arenan) och Bockebodagården på gångavstånd från arenan.
På slingrande små stigar
i Bockebodaskogen!