Startsidan    Tävlingsinfo    Banorna    Anmälan    Kontakt    Bilder    Trailakademi    Resultat    Länkar    Logga in

Härlövs IF klubbmärke

Härlövs IF

Kristianstads kommun-logotyp

Sparbanken Skåne-logotyp

Sportringen-logotyp

Running.COACH logga

Acticlogga

Conditori fantasi-logotyp

Röda Korset-logotyp

Skåne-logotyp
Skånes officiella bokning av boende & upplevelser

Anmälan sker i år via Racezoo, där du skapar ett konto, om du inte redan har gjort det i samband med något annat lopp.

Anmälan till Kristianstad Trail 2017

Anmälan till Kristianstad Trail - Reflextrail 2017

Anmälan av flera deltagare

För företag, föreningar, familjer eller kompisgäng av olika slag finns möjligheten till gruppanmälan via en rabattkod. Skapa en rabattkod, välj hur stor rabatten ska vara (100 % om vardera deltagare inte ska betala något alls), välj hur många som kan utnyttja rabattkoden och ange en giltighetstid. Distribuera sedan rabattkoden till lyckligt utvalda som sedan anger den vid sin individuella anmälan. När giltighetstiden har gått ut får du som skapat rabattkoden en sammanställning av vilka som nyttjat rabattkoden och en länk till betalning – antingen betalar du med kort eller faktura.

OBS! Varje deltagare måste göra en individuell registrering på Racezoo.
OBS! Du betalar endast för de som nyttjat koden!

Liksom tidigare så ger vi rabatt till er som anmäler många deltagare:
- Anmäler ni 5-9 löpare på en gång, så får ni 10 % i rabatt!
- Anmäler ni 10 löpare eller fler på en gång så får ni 20 % i rabatt!

Välkomna ut i skogen!
På slingrande små stigar