Startsidan    Tävlingsinfo    Banorna    Anmälan    Kontakt    Bilder    Resultat    Logga in

Härlövs IF klubbmärke

Härlövs IF

Kristianstads kommun-logotyp

Sparbanken Skåne-logotyp

Sportringen-logotyp

Conditori fantasi-logotyp

Röda Korset-logotyp

Skåne-logotyp
Skånes officiella bokning av boende & upplevelser

Anmälan sker via Oumrace, där du skapar ett konto, om du inte redan har gjort det i samband med något annat lopp.

Länk till Oumrace
Anmälan till Kristianstad Trail 2021

Anmälan av flera deltagare

Liksom tidigare så planerar vi att ge rabatt till er som anmäler många deltagare:
- Anmäler ni 5-9 löpare på en gång, så får ni 10 % i rabatt!
- Anmäler ni 10 löpare eller fler på en gång så får ni 20 % i rabatt!
Om möjligt tänker vi också att t ex företag och föreningar ska kunna skapa speciella rabattkoder, där du/ni bestämmer hur stor del av avgiften t ex företaget, respektive den enskilde ska betala av avgiften. Kontakta oss, så kan vi se om vi kan lösa det som du/ni vill.
Exakt hur detta ska fungera rent tekniskt är dock inte klart idag (15/9-21), men vi hoppas lösa det på ett smidigt sätt senast 1 oktober. Så börja med att samla ihop och peppa gänget!

Välkomna ut i skogen!
På slingrande små stigar